Korszerűsítés

Korszerűsítés bontás nélkül


Ha már egyszer jó ablaka van, ne cseréltesse ki, hanem javítsuk fel a legkorszerűbb termo üveggel, cseréljük ki a régi tömítőrendszert egy újabb fajtára, és állítsuk be őket, hogy pontos és megbízható záródással még hosszú időn keresztül jól működhessenek. Bevált és kiforrott megújítási technológiákat, valamint a legkorszerűbb anyagokat alkalmazunk azért, hogy ne kelljen a komplett ablakot cserélni.

Sík üvegek termo üvegre cserélése

Az ablakok korszerűsítése során lényeges tényező az üveg cseréje. Ezesetben a sík üveget thermo üvegre cseréljük, a fokozott hőszigetelő képességért - hőtükrös, argon gázas üvegek 2- illetve 3 rétegű kivitelben is elérhetőek.

A zárak beállítása, szükség szerinti cseréje

Annak érdekében, hogy régi ablakait bontás nélkül felújíthassuk, kulcsfontosságú lehet a zárak beállítása, indokolt esetben cseréje, hogy pontos és megbízható záródással még hosszú időn keresztül jól működhessenek.

Huzatmentes zárás kialakítása

Befúj a szél, elöregedtek a régi ajtók, ablakok? Fagyott farkasokat görget a szél a lakásban? Segítünk! A szigetelés és a zárak korszerűsítésének hatására a helyiségek teljesen huzatmentessé váljanak.

Szigetelések pótlása, cseréje

A szigeteléstechnika legújabb vívmányait alkalmazzuk annak érdekében, hogy az ügyfeleink ablakai hőszigetelési és műszaki szempontból is a legkiválóbbak közé tartozzanak!

Erkélyajtók beállítása

Erkélyajtók beállításában is állunk rendelkezésére, keressen minket bizalommal! Ingyenes felmérés, precíz munkavégzés rövid határidővel!

Vasalatok szakszerű javítása

Kilazult, kopott, törött alkatrészek javítása, vasalatok olajozása, finombeállítása illetve karbantartása is a korszerűsítés szerves része, így ablakai és ajtói megmenthetőek lesznek bontás és teljes csere nélkül is!

Asztalos munkával átalakítás

A nyílálszárók felújítása kapcsán természetesen a teljeskörű asztalosmunkát is vállaljuk! Ezzel időt, pénzt és energiát spórol meg magának és családjának.