Új fa nyílászárók

Régi tipusú fa ablakok korszerűsítése


- termo üveget építünk a síküveg helyére
- szigetelés a huzatmentesség érdekében
- passzítás a könnyű és pontos zárhatóságért
- zárak beállítása, szükség esetén cseréje

68 és 90mm tok és szárny vastagság, kiváló minőségű borovi fenyőből

Az új legyen szép, biztonságos és időtálló! Borovi fenyő bejárati ajtók gyártása egyéni elképzelés szerint, felületkezeléssel és beépítéssel akár. 68 vagy 88 mm tok és szárnyvastagsággal, 2 vagy 3 rétegű üveggel!

Ug=1,0 üvegezés alap áron

Szeretné a fűtésszámláját jelentősen csökkenteni? Cserélje ki üvegeit most alapáron! Akár 40%-ot is megtakaríthat. Keressen minket bizalommal!

3 rétegű üvegezés akciós áron (Ug=0,6)

A 3 rétegű üvegezés, a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb vasalatrendszerek alkalmazása sorolja az élvonalba nyílászáróinkat.

Dupla tömítőgumis szigetelés

A tömítőguminak óriási jelentősége van a szigetelés eredményességének kapcsán. Csökkentse ablakai hőveszteségét akár az 1/5-ére, egy kiforrott technológiával!

Nyíló vagy bukó-nyíló kivitel tetszés szerint

Mindenkinek más a prioritása, abban az esetben is, mikor a nyílászárók kapcsán születik döntés. Mi ezt teljes mértékben tiszteletben tartjuk, és igyekszünk kielégíteni ügyfeleink igényeit, legyen szó akár nyíló, akár bukó-nyíló nyílászárók beépítéséről.

Bejárati ajtók egyéni igényekre szabva

Segítünk Önnek kiválasztani az ízlésének és preferenciáinak leginkább megfelelő bejárati ajtót! Válasszon a széles skálából vagy keressen meg minket egyedi elképzeléseivel – hogy a hazaérkezés első pillanata is minden nap örömet okozzon!

Bontással vagy bontás nélküli beépítéssel

Amennyiben végképp megunta régi ablakait, vagy nem szeretne többet rájuk költeni: Segítünk! Megoldjuk a cserét bontással, vagy bontás nélküli beépítéssel akár.

Natúr vagy festett kivitelben

Fontos számunkra, hogy esztétikailag is maximálisan kielégítsük az Ön igényeit. Festett ajtót szeretne, vagy természetes hatásút? Bármi is legyen a döntés, mi kivitelezzük!